У Первомайську до школярів завітав мобільний клас безпеки

22 Березня 2024, 14:45
У Первомайську до школярів завітав мобільний клас безпеки 143
У Первомайську до школярів завітав мобільний клас безпеки

До школярів гімназії № 1 Первомайська завітав мобільний клас безпеки Правоохоронці провели інтерактивне заняття з основ безпеки у випадках, коли дитина залишилася сама вдома. 

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції України у Миколаївській області.

Дітлахи дізналися, як діяти у разі виникнення пожежі або коли у двері стукає незнайома людина та в інших нештатних ситуаціях. Поліціянти разом з учнями повторили телефонні номери спецліній виклику поліції «102» та рятувальників «101».

На імпровізованому майданчику ювенали докладно висвітлили тему безпеки дітей під час прогулянок на вулиці. 

Особливу увагу приділивши дотриманню Правил дорожнього руху для пішоходів та юних пасажирів автотранспорту. Тренувались як безпечно переходити дорогу, куди потрібно дивитись, переходячи проїзну частину, які існують дорожні знаки та для чого вони служать.

Своєю чергою, рятувальники вчили школярів правилам мінної безпеки, різновидам вибухонебезпечних предметів та які наслідки необережного поводження із ними. Наголосили, якщо випадково виявили такий предмет, треба від нього відійти якнайдалі та не чіпати знахідку та негайно зателефонувати на спецлінії. Також повторили заходи безпеки під час користування електричними пристроями та як діяти у разі виникнення пожежі.

Наприкінці заходу діти мали можливість приміряти копію форменого одягу поліціянтів та рятувальників.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024