У Первомайську планують створити «Простір соціальної адаптації»

16 Березня 2024, 16:40
У Первомайську планують створити «Простір соціальної адаптації» 128
У Первомайську планують створити «Простір соціальної адаптації»

Міський голова Первомайська Олег Демченко разом з заступником Володимиром Рябченко перевірив хід виконання ремонтних робіт в приміщенні майбутнього «Простору соціальної адаптації».

Про це повідомляє Виконавчий комітет Первомайської міської ради.

Проєкт створення такого простору у Первомайську втілюється за фінансової підтримки Уряду Королівства Швеція через Шведське Агентство з міжнародного розвитку (СІДА) у межах проєкту ПРООН «Забезпечення доброго врядування завдяки участі громадськості та підвищенню якості надання послуг і захисту довкілля в Україні».

З боку влади Первомайська здійснюється всебічна допомога у ремонту та створенні комфортних і безпечних умов перебування людей в цьому приміщені.

Міський голова поспілкувався з робітниками, дізнався деталі проведенню ремонтних робіт, зонального планування приміщення, його індивідуальні особливості на предмет створення додаткових входів/виходів, монтування пандусів та доступності для людей з обмеженими фізичними можливостями. Адже цей простір стане своєрідним - Veteran Hub для усіх мешканців Первомайської громади.



Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024